Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: هدف اصلی از ساخت مدارس انرژی اتمی صرفا افتتاح و ساخت یک مدرسه نیست بلکه الگوسازی برای باقی مدارس مدنظر قرار دارد.

به گزارش قدس آنلاین، علی‌اکبر صالحی در بازدید از مدرسه انرژی اتمی خراسان رضوی اظهار داشت: مشهد به عنوان پایتخت معنوی کشور ایران تلقی و دومین مدرسه انرژی اتمی در این شهر مقدس ساخته می‌شود لذا امیدواریم منشاء خیر و برکت برای کل ایران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: استان خراسان رضوی یک استان استعداد پرور است که خیلی از دوستان و نخبه‌های کشور در دانشگاه‌ها از این خطه برخواسته‌اند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا سازمان انرژی اتمی برنامه‌ای برای گسترش این نوع مدارس دارد، بیان کرد: هزینه ساخت این نوع از مدارس بسیار هنگفت است البته هدف اصلی از ساخت مدارس انرژی اتمی الگوسازی برای باقی مدارس است تا افتتاح و ساخت یک مدرسه.

وی تصریح کرد: با آغاز به کار این مدرسه، باقی مدارس خراسان‌رضوی باید از نحوه فعالیت آن الگوبرداری کنند و متاثر از آن ساخته و مدیریت شوند.

صالحی در زمینه ساخت مدارس انرژی اتمی در دیگر استان‌ها تاکید بر هزینه هنگفت ساخت عنوان کرد: در صورتی که مردم و نهادها به کمک بیایند حاضر هستیم بخشی از این مشارکت لازم را داشته باشیم و مدارس انرژی اتمی را گسترش دهیم چرا که سرمایه‌گذاری از ابتدا تا انتهای کار برای سازمان بسیار دشوار است.

وی افزود: ساخت دومین مدرسه انرژی اتمی در مشهد با همکاری نهادها و ارگان‌های موجود و در اختیار گذاشتن زمین صورت گرفت و ما نیز تعهد کردیم هزینه ساخت و تجهیزات را بدهیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ضمن اشاره به این که دبیرستان سازمان انرژی اتمی در تهران دارای ساختمانی متوازعانه است بیان کرد: مدیریت نمونه در این مدرسه موجب تمایز آن با دیگر مدارس شده است و به همین جهت بهترین‌ها در این مدرسه پرورش می‌یابند.

صالحی ادامه داد: امسال از ۲۷ مدال جهانی در کل کشور۱۰ مورد توسط دانش آموزان همین مدرسه کسب شد و مابقی این مدال‌ها توسط استان‌ها و دیگر افراد بود.

رئیس سازمان انرژی اتمی با اعلام این که انتظار داریم چنین مدیریت مطلوبی در دومین مدرسه انرژی اتمی واقع در خراسان‌رضوی صورت گیرد گفت: واقعیت این است که خداوند متعال به هر فردی نعمتی داده است و برخی افراد از نعمت نخبه بودن برخوردار هستند و ما نمی توانیم این استعدادها را رهاکنیم.

وی یکی از موارد مورد نظر در مدارس انرژی اتمی را نخبه پروری دانست و اظهار داشت: عدالت اجتماعی در این موضوع مطرح نیست و ما باید امکانات را برای افرادی که از استعداد ویژه ای برخوردار هستند فراهم کنیم.

صالحی افزود: همانند پروفسور مریم میرزاخانی که در تابستان ها قبل اخذ مدرک دیپلم مورد آموزش قرار می‌گرفت و نهایتا تواسنت بالاترین مدال افتخار ریاضی جهات را کسب کند؛ و این اتفاق مبارک تنها به دلیل در اختیار قرار دادن امکانات بود.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران عنوان کرد: قصد داریم در مشهد نیز نخبگان این خطه را در کنار هم جمع و بهترین آموزش را برای آنها فراهم کنیم تا دانشمندان آینده کشور شوند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۶۰۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، میزگرد‌ها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای صبح امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ماه) و با حضور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از متخصصان صنعت هسته‌ای داخلی و خارجی به‌طور رسمی در اصفهان آغاز شد.

قنادی در آیین آغاز به کار میزگرد‌ها و پنل‌های تخصصی این کنفرانس‌ها اظهار کرد: سازمان انرژی اتمی ایران در همه سال‌های فعالیت به خدمات‌رسانی گسترده پرداخته و اکنون این سازمان در عرصه‌های گوناگون توانسته خدمات ارزنده‌ای را به هموطنان ارایه دهد.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: چرخه سوخت، تولید برق هسته‌ای،  رادیوداروها، رادیوایزوتوپ‌ها در صنعت و کشاورزی، گداخت و لیزر از جمله دستاورد‌ها و خدمات صنعت هسته‌ای بوده است.

وی تصریح کرد: همه قسمت‌ها و شرکت‌های زیرمجموعه سازمان انرژی اتمی و صنعت هسته‌ای ایران برای ارایه خدمات به مردم بزرگوار کشور مشغول فعالیت هستند.

قنادی عنوان کرد: فعالیت‌هایی که در سال‌های گذشته و در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شده بود، بیانگر موفقیت‌های این سازمان در عرصه علم و فناوری است. با توجه به گستره فعالیت‌ها و بر اساس دستور ریاست سازمان، سند جامع راهبردی در افق ۱۴۲۰ تهیه و تدوین شد که مطابق آن نقشه راه ما برای تولید ۲۰ هزار مگاوات براق هسته‌ای، تولید رادیوایزوتوپ‌های مورد نیاز در صنعت و کشاورزی و نیز حوزه گداخت و لیزر در ۲۰ سال آینده کاملاً مشخص شده است.

معاون سازمان انرژی اتمی گفت: اکنون نیروگاه اتمی بوشهر با تولید یک هزار مگاوات برق هسته‌ای درحال فعالیت است و همچنین چند نیروگاه اتمی نیز در دست ساخت داریم و که مطابق برنامه‌ریزی در موعد مقرر به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی خاطرنشان کرد: در تولید رادیودارو‌ها در سطح منطقه در رتبه نخست قرار داریم و در سطح جهانی نیز از جایگاه خوبی برخورداریم. سالانه یک میلیون نفر از رادیودارو‌های تولیدی سازمان انرژی اتمی ایران استفاده می‌کنند که برای سال‌های آینده، خدمات ما تداوم خواهد داشت.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران گفت: شاهد برگزاری سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای هستیم و مقالاتی که در این رویداد‌ها ارایه شده در اصل آخرین دستاورد‌هایی است که در عرصه فناوری هسته‌ای در سازمان انرژی اتمی ایران و بعضی کشور‌ها به‌دست آمده است.

وی تصریح کرد: در این رویداد علمی شاهد حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های گوناگون داخلی و خارجی، متخصصان صنعت هسته‌ای و سایر صنایع و... هستیم و امیدواریم که دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها با تبادل اطلاعات بتوانند برای فعالیت‌های هسته‌ای، اقدامات لازم را انجام دهند.

قنادی عنوان کرد: بر اساس فعالیت‌هایی که در سال‌های اخیر و در صنعت هسته‌ای ایران انجام شده به ارایه اطلاعات می‌پردازیم، زیرا براین باوریم که تبادل اطلاعات سبب ارتقای علمی در سطح داخلی و جهانی فناوری هسته‌ای می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسلامی: دشمنان هنوز هم‌ با ایران ‌هسته‌ای مخالفند
  • احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور
  • اولیانوف: دربارۀ سفر گروسی به ایران با او گفت‌وگو کردم
  • کنفرانس خبری رییس سازمان انرژی اتمی و مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی
  • اسلامی: ما در چارچوب پادمان و ان‌پی‌تی حرکت می‌کنیم
  • بدخواهان همواره از ارتباطات ایران با آژانس ناخرسند هستند
  • کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز شد
  • اسلامی: آماده‌ انتقال فناوری‌ها را به سایر کشورها داریم
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای